Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki rybne przekładane camembertem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 250 g
jajko 1
camembert

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki rybne przekładane camembertem

Rozmrożony filet (najlepiej jakby to była kostka rybna) osuszamy i kroimy w dość cienkie prostokąty. Obtaczamy w jajku rozmieszanym z Kucharkiem, potem dokładnie obsypujemy go bułką i smażymy na rozgrzanym olej na różowy kolor. Przewracamy, smażymy z drugiej strony i kładziemy na każdego paluszka plasterek sera i przykrywamy pokrywką. Gdy paluszki się usmażą wykładamy na talerz układając warstwowo w poziomie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 15.01.2012 10:25
super sposób na paluszki
Grażyna13 16.12.2011 08:59
Pyszne i pomysłowe :)
BernadettaP 08.12.2011 07:31
Koniecznie muszę wypróbować :)
Barbara/zuza22_85 02.07.2011 18:39
fajne :) trzeba zrobić
ben-ka 21.06.2011 13:00
masz pomysły,nie ma co:)
Zoso 22.05.2011 18:17
smaczny pomysł
Izabela/bella81 31.12.2010 17:02
rybki są smaczne i zdrowe:)
Joanna108
Joanna108 30.12.2010 09:38
O to może być ciekawe.
ElizaT 23.12.2010 06:44
smaczne
eli82 14.12.2010 09:31
ciekawe, na pewno smaczne
Cbeti 04.12.2010 19:31
godne wypróbowania
IZABELA29 04.12.2010 17:01
i ja też
aisoglam 04.12.2010 12:38
W takiej wersji paluszków rybnych jeszcze nie jadłam. Na pewno spróbuję ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak