Sposób przygotowania

Rozmrożony filet (najlepiej jakby to była kostka rybna) osuszamy i kroimy w dość cienkie prostokąty. Obtaczamy w jajku rozmieszanym z Kucharkiem, potem dokładnie obsypujemy go bułką i smażymy na rozgrzanym olej na różowy kolor. Przewracamy, smażymy z drugiej strony i kładziemy na każdego paluszka plasterek sera i przykrywamy pokrywką. Gdy paluszki się usmażą wykładamy na talerz układając warstwowo w poziomie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    W takiej wersji paluszków rybnych jeszcze nie jadłam. Na pewno spróbuję ;)
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i ja też
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    godne wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe, na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    O to może być ciekawe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    rybki są smaczne i zdrowe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    masz pomysły,nie ma co:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajne :) trzeba zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Koniecznie muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne i pomysłowe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super sposób na paluszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !