Sposób przygotowania

Kapustę poszatkuj, sparz w osolonym wrzątku, po odcedzeniu zakwaś 2 łyżkami soku z cytryny. Pomarańcze, jabłka i cebulę pokrój w drobne plasterki. Miód rozetrzyj z cytryną, wymieszaj z oliwą, dopraw pieprzem. Wszystko połącz, wymieszaj.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię robić tą sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    chyba smaczna, trzeba spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Jeszcze takiej nie jadłam, ale połączenie kapusty i pomarańczy jest bardzo ciekawe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja podobnie, z pomarańczą jeszcze nie robiłam ale fajnie się zapowiada, więc wkrótce się pokuszę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !