Sposób przygotowania

Umyć jabłka, odciąć czubek, gniazdo wydrążyć.
Farsz: W miseczce zmieszać 4 łyżki serka Mascarpone i posiekane bakalie.
Wydrążone jabłka napełnić farszem i serkiem mascarpone. Przykryć odciętym wcześniej czubkiem. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na około 20-30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam pieczone jabłka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    kocham takie jabłuszka!
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo lubię pieczone jabłka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !