Sposób przygotowania

Wlać do beczułki kilka litrów miodu płynnego i tyle samo litrów soku malinowego. Gdy miód się rozpuści przelać do butli, obwiązać otwór płótnem i tak zostawić, aby fermentował. Gdy osad opadnie, przefiltrować przez gazę, znowu zlać do butli i zostawić na około pół roku. Wlewać do 2/3 wysokości naczynia, aby miód miał miejsce na fermentację.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to musi być bardzo słodkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Słodkie i pyszne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Lubię takie desery ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !