Sposób przygotowania

Delikatnie myjemy i osuszamy rybę .Na patelni rozgrzewamy masło i smażymy na nim rybę około 4 minut na średnim ogniu .Obracamy rybę i smażymy jeszcze chwile .Dodajemy sok z cytryny i wino.Gotujemy razem około 5 minut aż płyn odparuje .Przed podaniem posypujemy natka pietruszki drobno posiekaną .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    uwielbiam rybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    rybka mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    bardzo lubię solę
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    brzmi pysznie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !