Sposób przygotowania

Suche składniki zmieszałam w miseczce razem z połamaną czekoladą. Rodzynki i morele zalałam rumem, doprowadziłam do wrzenia, ostudziłam i odsączyłam,
Miękkie masło zmiksowałam z cukrem-pudrem, dodałam po jednym jajku i miksując, rozgniecione banany, maślankę i bakalie. Dodałam stopniowo suche składniki z miseczki, ostrożnie mieszając. Włożyłam do natłuszczonej keksówki i piekłam około godziny w 180 C, do suchego patyczka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy chlebek:)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do konfitury czy twarożku jest akurat...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa !
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajny przepis, musze takiego chlebka skosztować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś nowego
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny chlebek
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    chętnie bym spróbowała.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !