Sposób przygotowania

Jajka utrzeć z cukrem, dodać olejek. Wlewać na zmianę wodę z olejem. Później dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Ciasto podzielić na dwie części. Do jednej dodać 3 łyżki kakao, a do drugiej 3 łyżki mąki. Ciasto wlewać do formy na przemian: łyżka jasnego i łyżka ciemnego. Pieć około 40 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    PYSZOTKA
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    PYSZOTKA
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    prosty przepis ale bardzo smaczne ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ?adna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !