Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 20 dag
kminek 20 ziarenek
ocet winny 1 łyżka
mąka 1 łyzka
sól, pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona

Kapustę szatkujemy. Wkładamy do rondla. Zalewamy wodą. Dodajemy goździki. Gotujemy do miękkości, pozwalając by woda odparowała. Mąkę rozrabiamy z wodą i dodajemy do kapusty. Doprawiamy do smaku octem, solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak