Składniki:
pstrągi | 4 |
cytryna | |
natka pietruszki | 4gałązki |
marynata | |
oliwa | 4łyżki |
sok z 2cytryn | |
pieprz | |
sól | |
Farsz: | |
orzechy włoskie | 10dag |
cebula | |
papryka czerwona | |
oliwa | 4łyżki |
pieprz | |
sól | |
ząbek czosnku | 1 szt |
pstrągi | 4 |
cytryna | |
natka pietruszki | 4gałązki |
marynata | |
oliwa | 4łyżki |
sok z 2cytryn | |
pieprz | |
sól | |
Farsz: | |
orzechy włoskie | 10dag |
cebula | |
papryka czerwona | |
oliwa | 4łyżki |
pieprz | |
sól | |
ząbek czosnku | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: