Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka pod pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1 sztuka
majonez 1 łyżeczka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka pod pierzynką

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Obieramy, kroimy na pół, na każdą połówkę nakładamy łyżeczką majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misia13 12.02.2011 12:17
można posypać też szczypiorkiem,polecam...
Katarzyna/kate1980 04.12.2010 12:28
napewno skorzystam z tego przepisu bo wydaje się bardzo fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak