Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka pietruszką i koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 sztuk
majonez 2 łyżki
Koperek suszony Prymat dużo
pietruszka dużo
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka pietruszką i koperkiem

Gotujemy jajka , obieramy.
Kroimy w wzdłuż i wyjmujemy żółtka do miseczki.
Do żółtek dodajemy majonez , pieprz , sól , koperek i pietruszkę.
Wszystko dokładnie mieszamy.

I nakładamy na jajeczka :)
Szybko i łatwo :)
Gotowe :)
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 03.12.2010 13:18
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak