Sposób przygotowania

Kalafiora ugotować do miękkości, rozgnieść go, dodać jajka, mąkę, sól, pieprz. Wymieszać dokładnie. Następnie formować kulki, obtoczyć je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    hmmm - muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja dodaję jeszcze posiekaną zieleninę - lubię takie kotlety.
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    muszę też takie zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !