Sposób przygotowania

Najpierw gotujemy liście z kapusty. Następnie filety rozbijamy i przyprawiamy. Na rozbite filety układamy kolejno: liść kapusty, kawałek sera, pasek papryki i kawałek ogórka. Roladki zwijamy i pieczemy. Można je panierować w bułce i jajku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    fajne są
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Podoba mi sie to.Fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Robię podobne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszniutkie roladki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pyszne wiem bo robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam, pyszne mi wyszly
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !