Sposób przygotowania

papryki oczyścić i umyć,pokroić w grubsze paseczki.Obrać cebulę i grubo posiekać.Czosnek obrać i pokroić w plasterki.W garnku rozgrzać 2 łyżki oleju.Wrzucić czosnek i cebulę,usmażyć na złoty kolor.Dodać mięso.Mieszając,smażyć je ok.2min.Podlać wodą i dusić do miękkości ok.30min.Na 15min przed końcem duszenia dodać osączoną fasolę,paski papryki i zmiksowane pomidory.Przyprawić solą,pieprzem i papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !