Sposób przygotowania

Maliny zagotować w bardzo małej ilości wody. Przestudzić, odcedzić, sok przelać do słoika, owoce przetrzeć przez sito. Piure z malin wypełnić foremki do lodu, włożyć do zamrażarki na 20 minut. Białka ubić na sztywno. Maliny wyjąć z zamrażarki, przełożyć do miski, dodać ubite białka, delikatnie wymieszać. Dosłodzić do smaku cukrem pudrem. Podawać w małych miseczkach, udekorowane malinami i płatkami migdałów.

Smacznego!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    diablica85

    Ładnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    apetycznie wygląda, chętnie posmakuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !