Sposób przygotowania

1. Dojżałego banana pokroić w plasterki.
2. Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć na nim banana.
3. Dodać mus oraz miód i krótko podsmażać, ciągle mieszając.
4. Wyłożyć na ogrzany talerz. Udekorować bitą śmietaną oraz startą czekoladą.

Moja dwuletnia córeczka przepada za tym deserem. Można używać dowolnego musu lub lejącej konfitury, jeśli tylko ma kwaskowaty smak.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    to musi być smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    apetycznie się zapowiada :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawy deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    deserek pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    brzmi fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !