Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy. Dzielimy na paski ok 2-3 cm szerokości. Posypujemy cukrem pudrem. Rurkę smarujemy masłem a następnie nawijamy ciasto. Gotowe rurki posypujemy cukrem grubym i wkładamy do piekarnika na 20 min. w temp. 220\'C.
Smacznego !!


( rurki można dodatkowo napełnić kremem lub bitą śmietaną )

Komentarze

  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    super pomysl, do ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    też takie piekę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają super.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    prawdziwa przyjemność dla podniebienia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    prawdziwe pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    faktycznie można je zrobić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    wyglądają bardzo zachęcajaco
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale mi narobiłaś smaka!! Chyba zrobię na niedzielę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię takie rurki z masą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !