Sposób przygotowania

Ciasta francuskie rozwijamy. Wycinamy trójkąty. Każdy trójkąt posypujemy cukrem pudrem a następnie smarujemy marmoladą i zwijamy. Na formie do pieczenia wyłożonej papierem wykładamy zwinięte ciasteczka formując rogaliki. Pieczemy ok 25min. w temp. 220\'C. Gotowe posypujemy cukrem pudrem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    świetne te rogaliki, na drugie śniadanie w sam raz
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię takie rogaliki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale smaczniutkie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !