Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIEROGI POSTNE INNE

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiszonej kapusty 1 kg
po groszku, kukurydzy 1 puszce
czerwonej fasoli 1 puszka
papryki 2 szt
mąki 50 dag
purée ziemniaczane 1 op.
jajk 3 szt
masła 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI POSTNE INNE

GROSZEK, KUKURYDZĘ I FASOLĘ ODSĄCZAMY, KAPUSTĘ PŁUKAMY I GOTUJEMY, PAPRYKI USÓWAMY GNIAZDA NASIENNE, MIĄŻSZ KROIMY W KOSTKĘ I SMAŻYMY NA OLEJU. MIESZAMY Z KAPUSTĄ I I WARZYWAMI KONSERWOWYMI , DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM, PIREE PRZYGOTWUJEMY WEDŁUG PRZEPISU, DODAJEMY JAJKA, MASŁO , MĄKĘ I SÓL, WYRABIAMY CIASTO ROZWAŁKUJEMY I WYKRAJAMY KÓLKA WKŁADAMY PORCJE FARSZU I ZLEPIAMY, SMAŻYMY NA ĘBOKIM OLEJU Z OBU STRON

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak