Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

CZOSNEK OBIERAMY I PRZECISKAMY PRZEZ PRASKĘ, NATKĘ PIETRUSZKI DROBNO SIEKAMY. KURCZAKA MYJEMY I USÓWAMY KOŚCI, NACIERAMY WEWNĄCZ CZOSNKIEM I WSTAWIAMY DO LODÓWKI NA KILKA GODZIN,
PRZYGOTOWUJEMY FARSZ:
RYŻ GOTUJEMY WEDŁUG PRZEPISU, ODCEDZAMY I STUDZIMY, MIESZAMY Z MIĘSEM MIELONYMI NATKĄ PIETRUSZKI I DOPRAWIAMY, FARSZEM NADZIEWAMY KURCZAKA I SPINAMY WYKAŁACZKAMII ZASZYWAMY NIĆMI, I CAŁEGO OPRÓSZYĆ PRZYPRAWĄ DO KURCZAKA, NA BLASZKE DO PIECZENIA WYEWAMY OLEJ, I WKŁADAMY KURCZAKA PIECZEMY OK, 1 GODZ, OD CZASU DO CZASU POLEWAMY SOSEM Z BLASZKI

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował. Bądź pierwszy !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !