Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuska tarta z brzoskwiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
brzoskwinie w puszce 1 puszka
polewa czekoladowa 1 opakownie
cukier puder do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Francuska tarta z brzoskwiniami

Ciasto rozwijamy i posypujemy cukrem pudrem, następnie wykładamy ciastem formę do tarty i pieczemy ok 20-25 w temp. 220\'C. Na gotową tartę układamy brzoskwinie i polewamy przygotowaną wg przepisu na opakowaniu polewą czekoladową. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 10.02.2014 13:38
Smaczna na pewno
RenataZ-et 24.06.2013 22:22
lubię takie tarty
caralajna 29.07.2012 07:19
fajny prosty przepis
iknkirke 17.12.2011 13:50
pycha
rafalanka 11.09.2011 10:27
super
magical66 06.09.2011 20:23
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak