Sposób przygotowania

Mięso oczyścić z błon,naciąć z obu stron kilka razy. Do 1-2 łyżek oleju dodać ok3łyżki musztardy,kilka kropel(2-3)octu i wsypać marynatę(1/3 torebki). Wymieszać i posmarować mięso.Schować do lodówki na 3h. Po wyjęciu włożyć do rękawa pieczeniowego i w 200stopniach piec ok h.( 45min w rękawie zawiązanym i min.2 razy obracać mięso,10-15 w otwartym lub bez).Zostawić na 5min w piekarniku lub po wyjęciu by przeszło sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agi361

    brzmi smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !