Sposób przygotowania

kości opłukać,włoszczyznę umyć włożyć do garnka zalać 2l wody gotować 20min.jajka ugotować na twardo,ziemniaki,botwinę oczyścić,umyć,drobno pokroić,wywar przecedzić dodać botwinę i ziemniaki gotować do miękkości,przyprawić do smaku,koperek i szczypiorek drobno pokroić,dodać do zupy,jajka przekroić na pół,botwinkę podawać z jajkiem zupę można zabielić śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    bardzo dobra zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !