Sposób przygotowania

Jabłka przepołowić, dokładnie wyciąć gniazda nasienne. Połówki jabłek lekko poddusić w syropie ugotowanym z wody i cukru z dodatkiem soku z cytryny. Po ostygnięciu zamrozić. Przed podaniem we wgłębienia włozyć lody.

Smacznego!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam mnaim
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    bardzo ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !