Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plasterki. Ogórka i jajka ugotowane na twardo w kostkę.Groszek odsączamy z zalewy i dodajemy. Doprawiamy do smaku, dodajemy majonez i wszytko starannie mieszamy. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Bardzo dobra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    błyskawiczna i szybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !