Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serduszka drobiowe z ziemniaczkami i warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serca drobiowe 1 garść
ziemniaki 2-3 sztuki
mrożone warzywa 1-2 garści
sól do smaku
papryka mielona do smaku
olej do smażenia do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Serduszka drobiowe z ziemniaczkami i warzywami

Serduszka płuczemy pod bieżącą wodą i wkładamy do naczynia żaroodpornego.
Obieramy , myjemy i kroimy ziemniaczki , dodajemy mrożone warzywa.
Posypujemy to wszystko pieprzem, papryką i solą .
Podlewamy odrobiną oleju.
I wstawiamy do piekarnika do temp 200 stopni na jakies 60min.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 07.02.2013 08:01
rewelacja;]
ewelinapac 13.06.2011 14:41
smaczne
aga130982 04.05.2011 11:31
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak