Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z czarną porzeczką :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 drobno pokrojonej w paseczki
olej 1 łyżka
konfitura z czarnej porzeczki 2 łyżeczki
sok z cytryny - do smaku
natka pietruszki 2 łyzki
Pieprz czarny grubo mielony Prymat - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z czarną porzeczką :

Aromatyczna , słodko-winna surówka z kapusty pekińskiej. Szybka .
Kapustę polać sokiem z cytryny i olejem . Dodać konfiturę . Wymieszać i lekko ugnieść by zmiękła. Doprawić pieprzem .Posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 15.02.2012 20:22
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak