Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty białej i kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1
kapusta pekińska 1
sos winegret 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty białej i kapusty pekińskiej

Kapustę białą i kapustę pekińską poszatkuj drobno. Dodaj sos winegret, sól i pieprz do smaku i dokładnie wymieszaj całość.

Powyższy przepis to prosty sposób na zdrowy i smaczny dodatek do niemal każdego rodzaju mięs i ryb.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta38 06.02.2011 18:12
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak