Sposób przygotowania

Filety moczymy, aż utracą zbyt słony smak. Buraczek, jabłko, ogórek ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy posiekaną w drobną kostkę cebulę, pieprz, olej, śmietanę i mieszamy. Układamy naszą różową \"pierzynkę\" na pokrojonych śledziowych filetach i podajemy z chlebem lub ciepłymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    lubię śledzia po każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    przyrzadzę :) jednak myślę by zrobić taką sałatkę. Śledzia pokroić w kostkę i wymieszać z resztą:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ale połączenie,sałatka ma ładny kolor
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo pomysłowe; przepis warty wypróbowania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczny jest tak przyrządzony śledzik.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Śledzik palce lizać:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !