Sposób przygotowania

Filety skropiłam sokiem z cytryny i posoliłam. Pokroiłam na kawałki i podsmażylam na oleju wraz z pokrojoną cebulą. Dodałam przyprawy, a potem pokrojona paprykę. Gdy ta zmiękła, wrzuciłam pokrojone pomidory z puszki wraz z zalewą. Poddusiłam trochę i dosoliłam do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    musi być smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    z rybką jeszcze nie jadłam ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo apetycznie wygląda to leczo i na pewno też tak smakuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ciekawe danie, nie powiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    zrobiłam wczoraj, polecam , wspaniałe danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !