Sposób przygotowania

Migdały zemleć. Do trzech rondelków wsypać po 25 dkg cukru i wlać po szklance wody. Zagotować aż cukier się rozpuści. Do każdego rondelka wsypać po 25 dkg migdałów. Do pierwszego rondelka dodać sok z cytryny i dobrze wymieszać. Do drugiero rondelka dodać sok z porzeczek. Do trzeciego dodac startą czekoladę. Każdą masę zagotowac na małym ogniu. Wystudzić.
W tortownicy ułożyć andruty. Posmarować tężęjącą masą porzeczkową, potem cytrynową i na koniec czekoladową. Wstawić do lodówki najlepiej na całą noc. Polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Ciekawy przepis..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !