Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić w plastry i podsmażyć. blachę wyłożyć folią aluminiową, na folię ułożyć pokrojoną w plastry cebulę. Na cebulę położyć rozbite filety opruszone solą, pieprzem i czosnkiem. Na mięso wyłożyć pieczarki a na grzyby majonez. wszystko posypać żołtym serem, wstawić do piekarnika na około 45 minut . Piec w temp. 170 stopni

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podobne fileciki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychotka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawa jestem jej smaku.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    kurczak bardzo dobrze pasuje do zapiekanek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !