Sposób przygotowania

Na stolnicy wyrabiamy ciasto z mąki, jajek, wody, oleju oraz soli. Powinno mieć konsystencję niezbyt gęstą. Rozwałkowujemy i odbijamy z pomocą szklanki kółka. W środek każdej wkładamy plasterek z pasztetowej i sklejamy jak pierożki. Gotujemy w osolonej wodzie i niewielką ilością oliwy by się nie posklejały. Następnie odcedzamy i smażymy na złoty kolor. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    fajne
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    to może być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    alinka45

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawi mnie jak smakują, muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !