Sposób przygotowania

Z dokładnie umytych pieczarek odcinamy nóżki przy kapeluszu i siekamy. Na patelni roztapiamy masło i podduszamy pokrojoną w kostkę cebule, posiekane nóżki pieczarek, wyciśnięte ząbki czosnku i bułkę tartą. Farsz mieszamy, dodajemy starty żółty ser, doprawiamy solą i pieprzem.Napełniamy farszem kapelusze pieczarek i układamy w żaroodpornym naczyniu i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 140stopni na 20minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Można dać więcej sera.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Wierz posypujemy startym żółtym serem
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    piekne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pyszne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajne na przekąskę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !