Sposób przygotowania

Ziemniak obrać, opłukać, ugotować, ciepły rozetrzeć. Cebulę obrać, posiekać, podsmażyć na łyżce oleju. Pokruszony ser wymieszać z ziemniakiem, cebulą i oregano. Przyprawić pieprzem i solą. Naleśniki smarowac przygotowanym farszem, składać w koperte i obsmażać na pozostałym oleju i maśle na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !