Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać olej, wrzucić drobno posiekaną cebulę, zeszklić, dodać obrane, umyte i pokrojone w półplasterki pieczarki, smażyć dopóki nie odparuje cały płyn, następnie dodać rozdrobnione pomidory z puszki wraz z zalewą, przesmażyć, doprawić do smaku przyprawami: solą, pieprzem, czosnkiem i paprykami. Naczynie żaroodporne wysmarować odrobiną oleju, ułożyć parówki, zalać sosem, posypać startym żółtym serem. Piec ok. 30-40 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kolejny pomysł na paróweczki :) Świetnie! bo często je zajadam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kolejny pomysł na paróweczki :) Świetnie! bo często je zajadam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    będzie dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    napewno pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pyszny sos;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !