Sposób przygotowania

JAJKA UCIERAMY Z CUKREM I CUKREM WANILIOWYM DODAJĄC ŚMIETANKĘ I NADAL UBIJAJĄC.BIERZEMY MISECZKĘ WSYPUJEMY MĄKĘ Z PROSZKIEM I KAKAO, DO MASY JAJECZNO ŚMIETANOWEJ DODAJEMY PORCJAMI MĄKĘ MLEKO I OLEJ. UCIERAMY A NA KONIEC DODAJEMY POSIEKANĄ CZEKOLADĘ . CIASTEM NAPEŁNIAMY FOREMKI DO BABECZEK, JESLI MAMY FOREMKI METALOWE TO SMARUJEMY MASŁEM A NASTĘPNIE BUŁKĄ TARTĄ I PIECZEMY 45 MINUT W TEMP 180 ST.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    są śliczne !!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    TROSZKĘ POPĘKANE, ALE TO NIC
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię takie
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !