Składniki:
jajko | 2 |
cukier | 1OO G. |
BIAŁA CZEKOLAD | 15O G |
kakao | 3 ŁYŻKI |
cukier waniliowy | 2 |
kwasna gęsta śmietana | 150 G |
mąka | 250G |
mleko | 1O0 ML |
olej | 3 ŁYŻECZKI |
czekolada | 2OO G ciemna |
jajko | 2 |
cukier | 1OO G. |
BIAŁA CZEKOLAD | 15O G |
kakao | 3 ŁYŻKI |
cukier waniliowy | 2 |
kwasna gęsta śmietana | 150 G |
mąka | 250G |
mleko | 1O0 ML |
olej | 3 ŁYŻECZKI |
czekolada | 2OO G ciemna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: