Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z boczniaków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapelusze boczniaków
sól
pieprz
mąka
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z boczniaków

Kapelusze boczniaków oczyścić, oprószyć solą i pieprzem, panierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej, po czym smażyć na rozgrzanym oleju na niedużym ogniu do zrumienienia. Podawać tak jak kotlety schabowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka140 23.12.2010 10:00
próbowałam już kiedyś i były smaczne :)
mirosława4 06.12.2010 13:43
pewnie dobre
pacpaw 05.12.2010 20:25
kurcze, właśnie se zdałem sprawę, że nigdy nie jadłem boczniaków
MAR3STA 05.12.2010 17:09
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak