Sposób przygotowania

Banany obieramy ze skóry i przekrawamy wzdłuż .Skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy cukrem wanilinowym z każdej strony .Smażymy z obu strona na maśle. Na suchej patelni prażymy płatki migdałowe i posypujemy nimi opieczone banany .Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i polewamy nią banany

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Iza!!!! nie kuś tymi deserami, ślinka cieknie od samego czytania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    banany pochłaniam w każdej postaci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super super deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    co za pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszno?ci :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł na deser
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetny deserek ,muszę jednak wstrzymać się z zachciankami - dieta!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszniutki deserek
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszny,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !