Sposób przygotowania

kiełbasę i boczek pokroić dość drobno,ziemniaki obrać,zetrzć na tarce,dodać kaszę,wegetę i zioła prowansalskie,wymieszać,cebulę i czosnek posiekać podsmażyć na oleju,ostudzić dodać do masy razem z boczkiem,natką i kiełbasą,oddzielić żółtka od białek,żółtka dodać do masy,z białek ubić pianę i także dodać,wymieszać,blachę wysmarować skórką boczku,nałożyć masę i pie w temp.180-200st.ok.1,5godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też robię podobnie jest pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !