Sposób przygotowania

Pierogi podsmażyć aż zrumienią. Mięsoo mielone podsmażamy i przyprawiamy (według uznania). Cebulę pokroić i zeszklić. Dodać do niej mąkęi zasamżyć. Dodać bulion i smietanę i zagotować. Do mocno ciepłego sosu dodajemy srarty ser i gotujemy aż się roztopi. Doprawiamy sola i pieprzem. Pierogi układamy w naczyniu żaroodpornym, na nie mięso mielone i zalewamy to sosem. Zapiekamy 20 minut w 180 st. Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pomysłowe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !