Składniki:
cebule | 2 szt. |
mięso mielone | 0,5 kg |
mąka | 2 łyżki |
smietana 18% | 1 szklanka |
masło | 5 łyżek |
bulion | 1 szklanka |
starty ser | 2/3 szklanki |
sól, pieprz | |
pierogi | 15 z kapustą i grzybami |
cebule | 2 szt. |
mięso mielone | 0,5 kg |
mąka | 2 łyżki |
smietana 18% | 1 szklanka |
masło | 5 łyżek |
bulion | 1 szklanka |
starty ser | 2/3 szklanki |
sól, pieprz | |
pierogi | 15 z kapustą i grzybami |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: