Sposób przygotowania

Wątrobę pokroić na kawałki,posypać obficie przyprawą do pieczeni,doprawić pieprzem i solą do smaku.Kawałki wątroby obtaczać w bułce tartej i smażyć na małym ogniu.Gdy wątroba będzie już miękka dodać pokrojoną w piórka cebulę i dusić pod przykryciem do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetna wątróbka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    lubię wątrobę
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wątróbka świetna, pewnie to przysmak męża;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawe, nigdy nie próbowałam dodawać bułki tartej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    za wieprzową nie przepadam ale po tej może zmienię zdanie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    za wieprzową nie przepadam ale po tej może zmienię zdanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !