Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozić. Pieczarki oczyścić, cebulę obrać, podzielić na ćwiartki, nastepnie wszystko zmielić. Rozgrzać olej, dodać zmielone grzyby, smażyć, aż odparuje nadmiar płynu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ciastko francuskie posmarować grzybami, podzielić na 24 kwadraty. Ser pokroić w plastry, ułożyc po jednym na każdym kawałku cista. Każdą kiełbaskę pokroić na trzy części, zawijać je w ciasto z serem, skleić brzegi. Układać na blasze wyłożonej papieram do pieczenia i posmarowanej olejem. Piec 10-15 min w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200 st C.

Smacznego!!!!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !