Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos babuni

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 2 kg
marchew 1 kg
cebula 3 główka
pieczarki 0.5 kg
pierś z kurczaka 3 2
pieprz 3 łyzka
sól 2 łyżka
keczup 1 szklanka
ziele angielskie 6 6
Liść laurowy suszony Prymat 3 3
pietruszka 2 2
olej do smażenia 1 literatka

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos babuni

Kapustę białą pokroić. Wsypać do garka i zalać wodą. Białą kapustę ugotować,. Pierś pokroić na kawałki, smażyć na tłuszczu z pokrojoną cebulą. Następnie wrzucić pierś i dodać przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak