Sposób przygotowania

Ogórki myjemy , szatkujemy razem ze skórką , cebule kroimy w kostke, marchewke ścieramy na tartce, na cienkie plastry, , całośc przyprawiamy ziołami i sola i zostawiamy na noc , , wode z octem , cukrem i 3 łyzkami soli oraz odrobina pieprzu gotujey 20 minut , ogórki przekładamy do garnka , zaleawmy zalewą , gotujemy, przekładamy do słioka wyparzonego , szczelnie zakręcamy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta74

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    moniczka1

    świetna
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !