Sposób przygotowania

W mieszance przypraw znajduje się biały kmin, nasiona cebuli, gorczycy nasion fenkułu i nasion kozieradki.Rybę oczyścić , pokroić na małe kawałki, zamarynować w kurkumie , soku z cytryny i soli . Odstawiamy na pół godziny.Następnie smażymy na małym ogniui odłożyć .Na tej samej patelni podsmażamy pokrojona paprykę oraz mieszankę tych przypraw. A dokładnie to nazywa się panach phoran. Dolewamy troszkę wody , doprowadzamy do wrzenia i wkładamy z powrotem rybę .Dusimy z 10 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !