Sposób przygotowania

Z mąki cukru, śmietany, żółtek , margaryny, proszku zrobić ciasto. Podzielić na 2 części jedną rozwałkować i wyłożyć na blachę.Następnie jabłka obieramy i możemy zetrzeć na tartce albo na małe kawałki położyć na spodzie . Drugą część ciasta kładziemy na owocach i pieczemy w 170 st 4o minutek. Po wyjęciu posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    szarlotka wyglada rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jak łatwa to i dobra ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smakowicie wygląda;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszniutka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Uwielbiam szarlotki, a ta jest wyjątkowo smaczna! Mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam szarlotke:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !