Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka z miodem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka
cebula 3-4 szt
keczup pikantny 1 litr
miód 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka z miodem

Żeberka pokroić i obsmażyć.Na pozostałym tłuszczu zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę.Miód i keczup wymieszać.Żeberka ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na nie wyłożyć cebulę i polać sosem keczupowo-miodowym.Piec ok 1,5 godziny w 180 stopniach, polewając sosem.W międzyczasie odwrócić żeberka na drugą stronę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 14.09.2011 20:36
lubie ten smak
ElizaT 02.12.2010 17:17
muszą wyśmienicie smakować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak